Pulevenner.org

Finn deilige pulevenner i dag!

Unngå vennefella!

Hva er venefella?

Med vennefella mener man rett og slett at den personen du sjekker opp ender opp med å bli en venn fremfor kjæreste eller sex partner. Problemet kan gjelde begge kjønn men er mest omtalt som et problem mange menn sliter med når de skal sjekke opp damer. Når man går i vennefella ender man gjerne opp med å bli en person som blir betrodd intime detaljer som man er relativt uinteressert i om den andre personens liv og ikke minst kjærlighetsliv. Ganske frustrerende når man selv forsøker å komme i buksene på vedkommende med andre ord.

 

Hvordan unngå vennefella?

Når du er ute på sjekker'n, enten for å finne en seriøs kjæreste for et langvarig forhold eller en pulevenn for litt uforpliktende sex, så er vennefella et problem enkelte har en evne til å havne i gang etter gang. For enkelte fremstår vennefella nærmest som en forbannelse som de går i gang etter gang uten helt å forstå hvorfor. Svaret er ofte like enkelt som frustrerende, du er rett og slett for snill!

Finn den rette arena for å finne kjæreste eller pulevenner.

For å unngå å havne i vennefella er det mange ting du kan gjøre, det enkleste du kan gjøre er rett og slett å oppsøke potensielle kjærester eller sex partnere på steder hvor det liten tvil om hva du er ute etter. Dersom du registrerer en profil på et dating nettsted og får kontakt med en person via en slik webside så har du allerede fått klare signaler på hva du er ute etter og det er vanskeligere å misforstå. Dersom du finner en date på et nettsted som kun er ment for å finne pulevenner for uforpliktende sex så er muligheten enda mindre for at du støter på problemet.

Dersom du er relativt fordomsfri så kan et slikt nettsted kanskje brukes til å treffe flere tilfeldige partnere for deilige sex treff samtidig som du herdes og blir litt ”slemmere” når du skal ut og finne en partner for et mer seriøst forhold? Hvorfor ikke samtidig bruke tiden til å herje litt fra deg før du går inn i et langvarig forhold? Det er rart med det men personer som er litt mer frekke og freidige kommer gjerne fortere i mål på sjekker'n selv når de er på jakt etter mer seriøse forhold.

Lær deg å oppdage vennefella på et tidlig tidspunkt

Vennefella omtales ofte nærmest som en forbannelse for enkelte personer som går i fella gang etter gang. Problemet er ofte at de er såpass myke at de ved sitt handlemønster viser aksept og gir signaler om at de synes det er ok å bare være venner. Lær deg å tolke signalene på vennefella tidlig i dating prosessen og kom deg bort så fort som mulig når du ser hvilken veg det bærer. Dersom dama begynner å behandle deg som en venninne som hun betror seg med sine ubetydelige verdensproblemer til er det åpenbart fare på ferde og bare å komme seg videre så fort som mulig.

Copyright ed content. All Rights Reserved.