Pulevenner.org

Finn deilige pulevenner i dag!

10 gode grunner til å ha pulevenner

Fordeler med pulevenner fremfor fast forhold!

 1. Det finnes mange argumenter for og imot i forhold til det å ha pulevenner kontra det å være i et fast forhold. Siden vårt nettsted er konsentrert om pulevenner så fokuserer vi kun på fordelene ved å ha dette.
  1.    Ingen forpliktelser til å møtes igjen. De fleste pulevenner inngår avtaler på forhånd som innebærer at man ikke må forklare seg dersom man ikke ønsker å treffes flere ganger for å pule.
  2.    Man kan bryte grenser. Det er lettere å bryte grenser med en pulevenn enn en person du er i et fast forhold med. Med pulevenner kan man foreslå litt ekstrem sex, stillinger og andre tabuer uten å risikere annet enn at pulevennen ikke vil treffe deg igjen. Med en fast partner som du kanskje vil tilbringe resten av livet med tør du kanskje ikke å foreslå de samme tingene.
  3.    Du trenger ikke å forklare deg når du vil bruke prevensjon. De flest oppegående mennesker vil ha full forståelse for at du ønsker å bruke prevensjon når du skal ha pulings med din pulevenn for å unngå graviditet og/eller sykdommer. En fast partner vil raskt stille spørsmål om du har vært utro.
  4.    Du kan veksle mellom flere sex partnere. Når du har pulevenner så er det ikke noe i veien at selv om dere treffes flere ganger så kan dere avtale at det er ok å ha en eller flere andre pulevenner uten å måtte forklare seg for hverandre. Husk å være ekstra nøye med kondombruken i slike tilfeller.
  5.    Du slipper å kaste bort masse penger på byen i en sjekkeprosess.
  6.    Du kan treffe pulevenner på dating sider på internett og finne en pulevenn som er villig til å gå rett på sak ved første treff og uten lange forspill.
  7.    Du trenger ikke å bekymre deg for at pulevenner er utro. Da de fleste pulevennskap ikke medfører noen forpliktelser så er det lov å pule andre dersom dere ikke har gjort en spesifikk avtale om noe annet.
  8.    Du slipper å slite med en sjalu og mistenksom partner av samme årsak som i pkt. 7.
  9.    Du kan eksperimentere med sex i forhold til aldersforskjell, høyde/ vekt, etnisitet, kjønn, transseksualitet og mye annet uten at du trenger å presentere partneren for venner og familie eller at de blir kjent med forholdet.
  10.    Du kan pule mye med mange forskjellige med god samvittighet.

  Så hva venter du med? Registrer deg i dag på en dating side som er fokusert på å finne pulevenner, slik som pulevenner.net. Når du finner en pulevenn på en slik side er det vanskeligere at det oppstår misforståelser i forhold til hva begge er ute etter.

Copyright ed content. All Rights Reserved.