Pulevenner.org

Finn deilige pulevenner i dag!

Hvordan finner jeg en pulevenn?Sexy dame bakfra

Du trenger ikke å avstå fra sex selv om du frivillig eller ikke er singel og kåt. Da er det å finne en pulevenn noe for deg for å stresse ned i den evinnelige jakten på byen etter et kone emne eller en eller ei du kan ha en "onenight stand" med. En eller flere faste pulevenner er et mye bedre alternativ for dem som kun liker å nyte uforpliktende sex med mer eller mindre jevne mellomrom når sex lysten melder seg.

Sex i hverdagen selv om du er singel

Pulevenner er til for felles nytelse for to eller flere personer som ønsker sex treff i hverdagen uten noe formål om et fast forhold. Når man velger pulevenner er man gjerne mer eksperimenterende i forhold til hvem mann ønsker å ha et slikt rent seksuelt forhold til enn når man leter etter en fast partner. Man legger vanlige fordommer til side om hvordan partnere vil bli tatt imot i din familie og vennekrets og velger kun en partner som kan friste deg og gi deg akkurat det du er ute etter i sengehalmen. Noen drømmer om å ha sex med personer med en annen kulturell bakgrunn eller etnisk bakgrunn, mens andre igjen søker personer som liker eksperimentell sex som sado maschocisme, sex i det offentlige rom, m.m.

Det er ikke noe galt i å ha flere pulevenner

Hvorfor ikke ha flere pulevenner å velge mellom? Hensikten med pulevenner er jo å ha sex når lysten melder seg men dette betyr ikke at lysten alltid er til stede samtidig hos din pulevenn. Løs dette problemet med å ha flere pulevenner slik at du alltid har en potensiell partner å gå til når du vil pule. Det eneste vi vil påpeke er at du avklarer med dine pulevenner at det er greit å ha flere å velge mellom da sjalusi også kan oppstå mellom pulevenner og ikke minst med tanke på kjønnssykdommer.

Den beste sexen!

De aller fleste som en gang i løpet av livet har benyttet seg av pulevenner er enige i at dette er den beste sexen de har hatt. Ingen forpliktelser, ikke de samme krav til forspill, rett på sak, fordomsfri sex og mye mer er ting de aller fleste har satt stor pris på ved å ha hatt pulevenner i løpet av livet og er gjennomførte fantasier som er levd ut og som de drømmer om i et senere mer tradisjonelt og rutinemessig sex liv med en fast partner.

Copyright ed content. All Rights Reserved.